Skip to Content Information Center
Lexmark CX625

Faksin määrittäminen maassa ja alueella, jossa on erilaiset pistorasiat ja liittimet

Huomautus:  Nämä ohjeet koskevat vain tulostimia, jotka tukevat analogista faksia. Lisätietoja on kohdassa Tuettu faksi.

HUOMIO – SÄHKÖISKUN VAARA:  Sähköiskuvaaran välttämiseksi älä asenna laitetta tai tee sähkö- tai kaapeliliitäntöjä (esimerkiksi virtajohto, faksi tai puhelin) ukkosmyrskyn aikana.

HUOMIO – SÄHKÖISKUN VAARA:  Sähköiskuvaaran välttämiseksi älä käytä faksitoimintoa ukkosmyrskyn aikana.

HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Kun liität tämän tuotteen yleiseen valintaiseen puhelinverkkoon, voit vähentää tulipalon vaaraa käyttämällä vähintään 26 AWG:n tietoliikennejohtoa (RJ-11). Australia: johdon on oltava ACMAn (Australian Communications and Media Authority) hyväksymä.

Vakiopistorasiamalli useimmissa maissa ja alueilla on RJ‑11. Jos rakennuksessa oleva pistorasia tai laite ei ole yhteensopiva tällaisen liitännän kanssa, käytä puhelinsovitinta. Maassasi tai alueellasi käytettävää sovitinta ei ehkä toimiteta tulostimen mukana. Siinä tapauksessa joudut ostamaan sen erikseen.

Tulostimen puhelinportissa saattaa olla sovitinliitin asennettuna. Älä irrota sovitinliitintä tulostimen puhelinportista, jos teet muodostat yhteyttä jaettuun tai sarjassa olevaan puhelinjärjestelmään.

Tuotteen nimiTuotenumero

Lexmark-sovitinliitin

40X8519

Tulostimen liittäminen muuhun kuin RJ-11-pistorasiaan

  1. Liitä puhelinjohdon toinen pää tulostimen linjaporttiin.

  2. Kytke johdon toinen pää RJ-11-sovittimeen ja kytke sovitin sitten seinäpistorasiaan.

  3. Jos haluat liittää samaan pistorasiaan laitteen, jossa on muu kuin RJ-11-liitäntä, liitä se suoraan puhelinsovittimeen.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Top