Skip to Content Information Center
Lexmark B2236

Lexmark B2236

Nem Lexmark márkájú kellékanyagok

A nyomtató nem a Lexmark által gyártott kellékanyag vagy alkatrész beszerelését észlelte.

A Lexmark nyomtatót úgy tervezték, hogy legjobban eredeti Lexmark-kellékanyagokkal és kiegészítőkkel működjön. Egyéb márkájú kellékanyag vagy alkatrész használata befolyásolhatja a nyomtató teljesítményét, megbízhatóságát vagy élettartamát, valamint képalkotó-alkatrészeit.

A termék élettartamának becslése eredeti Lexmark-kellékanyagok és kiegészítők használatán alapul. Egyéb márkájú kellékanyagok vagy alkatrészek használata váratlan eredményhez vezethet. A képalkotó alkatrész tervezett élettartamot meghaladó használata károsíthatja a Lexmark nyomtatót vagy a kapcsolódó alkatrészeket.

Figyelem – sérülésveszély:  Egyéb márkájú kellékanyag vagy alkatrész használata befolyásolhatja a garancia érvényességét. Az egyéb márkájú kellékanyagok vagy kiegészítők használata által okozott kárra nem vállalunk garanciát.

Ezen kockázatok részben és egészben való elfogadásához és a nyomtatóhoz nem eredeti kellékanyag vagy alkatrész használatának folytatásához tartsa lenyomva 15 másodpercig az X és a gombot

Ha nem szeretné felvállalni ezeket a kockázatokat, akkor távolítsa el a nyomtatóból az egyéb márkájú kellékanyagot vagy kiegészítőt, majd szereljen be egy eredeti, Lexmark által gyártottat. További információkért lásd: Eredeti Lexmark-alkatrészek és -kellékanyagok használata.

Ha a nyomtató nem nyomtat az X és gomb egyidejű, 15 másodpercen át történő nyomva tartása után, akkor állítsa vissza a kellékanyag-használati számlálókat.

  1. Lépjen a következő elemhez a kezelőpanelen:

     > Eszköz >  > Karbantartás >  > Konfigurációs menü >  > Kellékanyag-használat és számlálók > 

  2. Jelölje ki a visszaállítani kívánt alkatrészeket és kellékanyagokat, majd válassza a lehetőséget.

  3. Olvassa el a figyelmeztető üzenetet, majd válassza a Folytatás >  lehetőséget.

  4. Az üzenet törléséhez tartsa egyszerre lenyomva 15 másodpercig a X és a gombokat.

  5. Megj.:  Ha nem tudja visszaállítani a kellékanyag-használat számlálóit, vigye vissza a készüléket a vásárlás helyére.

Hasznos volt ez a cikk?
Top