Skip to Content Information Center
Lexmark CS431

Lexmark CS431

Supply van een ander merk dan Lexmark

De printer heeft gedetecteerd dat een supply of onderdeel van een ander merk dan Lexmark in de printer is geïnstalleerd.

Uw Lexmark-printer werkt het beste met originele supplies en onderdelen van Lexmark. Wanneer u supplies of onderdelen van andere fabrikanten gebruikt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de prestaties, betrouwbaarheid of levensduur van de printer en de beeldverwerkingsonderdelen van het apparaat.

Alle levensduurindicators zijn ontworpen om te functioneren met de supplies en onderdelen Lexmark. Als u supplies of onderdelen van andere fabrikanten gebruikt, kan dat tot onvoorspelbare resultaten leiden. Het gebruik van beeldverwerkingsonderdelen langer dan de beoogde levensduur kan uw Lexmark-printer of de desbetreffende onderdelen beschadigen.

Waarschuwing: mogelijke beschadiging:  Het gebruik van supplies of onderdelen van andere fabrikanten kan gevolgen hebben voor uw garantie. Schade die werd veroorzaakt door het gebruik van supplies of onderdelen van andere fabrikanten valt niet onder de garantie.

Als u deze risico's wilt aanvaarden en wilt doorgaan met het gebruik van niet-originele supplies of onderdelen in uw printer, voert u een van de volgende handelingen uit:

 • Bij printermodellen met aanraakscherm drukt u twee keer op en daarna twee keer op .
 • Bij printermodellen zonder aanraakscherm houdt u X en tegelijkertijd ingedrukt gedurende 15 seconden.

Als u deze risico's niet wilt aanvaarden, verwijder dan het supply of onderdeel van andere fabrikanten uit uw printer en vervang deze door een origineel supply of onderdeel van Lexmark. Zie Officiële Lexmark onderdelen en supplies gebruiken voor meer informatie.

Voor printermodellen met aanraakscherm: Als de printer niet afdrukt nadat u twee keer op en daarna twee keer op hebt gedrukt, dient u de gebruiksteller van de supplies opnieuw in te stellen.

Voor printermodellen zonder aanraakscherm: Als u X en 15 seconden tegelijkertijd hebt ingedrukt en de printer nog steeds niet kan afdrukken, dient u de gebruiksteller van de supplies opnieuw in te stellen.

 1. Navigeer op het bedieningspaneel naar:

  Instellingen > Apparaat > Onderhoud > Configuratiemenu > Verbruik en tellers van supplies

  Voor printermodellen zonder aanraakscherm drukt u op om door de instellingen te navigeren.

 2. Selecteer het onderdeel of de supply die u wilt resetten.

 3. Om het bericht te wissen, voert u een van de volgende handelingen uit:

  • Bij printermodellen met aanraakscherm drukt u twee keer op en daarna twee keer op .
  • Bij printermodellen zonder aanraakscherm houdt u X en tegelijkertijd ingedrukt gedurende 15 seconden.
 4. Opmerking:  Als u de gebruiksteller van supplies niet kunt resetten, retourneert u het artikel naar de plaats van aankoop.

Was dit artikel nuttig?
Top