Skip to Content Information Center
Lexmark CX331

Kaapelien liittäminen

HUOMIO – SÄHKÖISKUN VAARA:  Sähköiskuvaaran välttämiseksi älä asenna laitetta tai tee sähkö- tai kaapeliliitäntöjä (esimerkiksi virtajohto, faksi tai puhelin) ukkosmyrskyn aikana.

HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Tulipalo- tai sähköiskuriskin välttämiseksi liitä virtajohto suoraan asianmukaiseen maadoitettuun sähköpistokkeeseen, joka on lähellä ja helposti saatavilla.

HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Tulipalon tai sähköiskun vaaran välttämiseksi käytä vain tämän tuotteen mukana toimitettua tai valmistajan hyväksymää virtajohtoa.

HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Kun liität tämän tuotteen yleiseen valintaiseen puhelinverkkoon, voit vähentää tulipalon vaaraa käyttämällä vähintään 26 AWG:n tietoliikennejohtoa (RJ-11). Australia: johdon on oltava ACMAn (Australian Communications and Media Authority) hyväksymä.

Varoitus – vauriot mahdollisia:  Vältä tietojen menetys tai tulostimen toimintahäiriö olemalla koskettamatta tulostamisen aikana USB-kaapeliin, langattomaan verkkosovittimeen tai tulostimen osoitettua aluetta.

Tulostimen porttiToiminto

1

LINE-portti

Huomautus:  Käytettävissä vain tietyissä tulostinmalleissa.

Tulostimen liittäminen aktiiviseen puhelinlinjaan tavallisen puhelinpistorasian (RJ‑11), DSL-suodattimen, VoIP-sovittimen tai minkä tahansa muun sovittimen kautta faksien lähettämistä ja vastaanottamista varten.

Huomautus:  Jos haluat ottaa manuaalisen faksauksen käyttöön, käytä johdollinen faksijakaja.

2

Ethernet-portti

Tulostimen liittäminen verkkoon.

3

tulostimen USB-portti

Liitä tulostin tietokoneeseen.

4

Virtajohdon liitin

Liitä tulostin maadoitettuun pistorasiaan.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Top