Skip to Content Information Center
Lexmark MX431

Lexmark MX431

Opsætning af fax i lande eller regioner med anderledes telefonstik og stikkontakt i væggen

Bemærk!  Disse instruktioner gælder kun for printere, der understøtter analog fax. Der er flere oplysninger i Understøttet fax.

FORSIGTIG - ELEKTRISK STØD:  Undlad at installere dette produkt eller foretage tilslutninger af kabler eller af elektriske tilslutninger af nogen art, f.eks. af netledningen, faxfunktionen eller telefonen, når det lyner, for at undgå risikoen for elektrisk stød.

FORSIGTIG - ELEKTRISK STØD:  Undlad at benytte fax-funktionen, når det lyner for at undgå risikoen for elektrisk stød.

FORSIGTIG - RISIKO FOR SKADE:  Brug kun et telekabel (RJ-11) på 26 AWG eller mere, når du slutter dette produkt til telefonnetværket, for at reducere risikoen for brand. For brugere i Australien skal ledningen være godkendt af tilsynsmyndigheden for kommunikation og medier i Australien.

Standardvægstikket i de fleste lande og områder er RJ‑11. Hvis vægstikket eller udstyret i din enhed ikke er kompatibel med denne type forbindelse, skal du bruge en telefonadapter. Der følger muligvis ikke en adapter, der passer til dit land eller område, med printeren, og du skal muligvis købe en separat.

Der kan være en adapter installeret i telefonporten på printeren. Fjern ikke adapterstikket fra telefonporten på printeren, hvis du slutter til et serieforbundet eller delt telefonsystem.

VarenavnVarenummer

Lexmark-adapterstik

40X8519

Tilslutning af printeren til et vægstik, der ikke er RJ-11

  1. Slut den ene ende af telefonkablet til printerens LINE-port.

  2. Indsæt den anden ende af kablet i RJ-11-adapteren, og indsæt derefter adapteren i vægstikket.

  3. Hvis du vil tilslutte en anden enhed med et ikke-RJ-11-stik til samme vægstik, skal du tilslutte den direkte til telefonadapteren.

Var denne artikel nyttig?
Top