Skip to Content Information Center
Lexmark MX431

Lexmark MX431

Consumabil care nu provine de la Lexmark

Imprimanta a detectat un consumabil sau o componentă non‑Lexmark instalată.

Imprimanta Lexmark este proiectată pt. a funcţiona optim cu consumabile şi componente originale Lexmark. Alte consumabile sau componente pot afecta performanţa, fiabilitatea sau durata de viaţă a imprimantei şi componentelor de imagine.

Toate termenele de garanţie prevăd funcţionarea cu consumabile şi componente Lexmark; în cazul utilizării altor consumabile şi componente rezultatele nu pot fi predictibile. Utilizarea componentelor de imagine după durata de viaţă prevăzută poate deteriora imprimanta Lexmark sau componentele asociate.

Avertisment - Pericol de deteriorare:  Utilizarea de consumabile sau componente produse de terţi poate afecta acoperirea garanţiei. Deteriorările cauzate de utilizarea de consumabile sau componente produse de terţi pot să nu fie acoperite de garanţie.

Pentru a accepta oricare şi toate aceste riscuri şi a continua utilizând consumabile sau componente neoriginale în imprimantă, efectuaţi una dintre următoarele operaţii:

 • Pentru modelele de imprimantă cu ecran tactil, apăsaţi de două ori şi apoi apăsaţi de două ori.
 • Pentru modelele de imprimantă fără ecran tactil, apăsaţi şi menţineţi apăsat simultan X şi timp de 15 secunde.

Dacă nu doriţi să acceptaţi aceste riscuri, scoateţi consumabilul sau componenta produsă de terţi din imprimantă şi instalaţi un consumabil sau o componentă originală Lexmark. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Utilizarea pieselor de schimb şi a consumabilelor originale Lexmark.

Pentru modelele de imprimantă cu ecran tactil, dacă imprimanta nu imprimă după de apăsaţi de două ori şi apoi apăsaţi de două ori, resetaţi contorul pentru utilizarea consumabilelor.

Pentru modelele de imprimantă fără ecran tactil, dacă imprimanta nu imprimă după ce apăsaţi şi menţineţi apăsat simultan X şi timp de 15 secunde, resetaţi contorul pentru utilizarea consumabilelor.

 1. De la panoul de control, navigaţi până la:

  Setări > Dispozitiv > Întreţinere > Meniu Configurare > Utilizare consumabile şi contoare

  Pentru modelele de imprimantă care nu dispun de ecran tactil, apăsaţi pentru a naviga printre setări.

 2. Selectaţi piesa sau consumabilul pe care doriţi să îl resetaţi.

 3. Pentru a şterge mesajul, efectuaţi oricare dintre următoarele acţiuni:

  • Pentru modelele de imprimantă cu ecran tactil, apăsaţi de două ori şi apoi apăsaţi de două ori.
  • Pentru modelele de imprimantă fără ecran tactil, apăsaţi şi menţineţi apăsat simultan X şi timp de 15 secunde.
 4. Notă:  Dacă nu puteţi să resetaţi contoarele privind utilizarea consumabilelor, returnaţi consumabilul la magazinul de unde l-aţi achiziţionat.

Consideraţi acest articol util?
Top