Skip to Content Information Center
Lexmark MX431

Lexmark MX431

Instalarea tăvilor opţionale

  ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita pericolul de electrocutare, dacă accesaţi placa controlerului sau instalaţi dispozitive hardware sau de memorie opţionale la un anumit timp după configurarea imprimantei, înainte de a continua, opriţi imprimanta şi deconectaţi cablul de alimentare de la priza electrică. Dacă aveţi alte dispozitive ataşate la imprimantă, închideţi-le şi pe acestea şi deconectaţi orice cabluri conectate la imprimantă.

 1. Opriţi imprimanta.

 2. Deconectaţi cablul de alimentare din priza electrică, apoi de la imprimantă.

 3. Despachetaţi tava opţională, apoi îndepărtaţi toate materialele de ambalare.

 4. Aliniaţi imprimanta cu tava opţională, apoi coborâţi imprimanta în poziţie.

  ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Dacă imprimanta cântăreşte mai mult de 20  kg (44  livre), poate fi nevoie de două sau mai multe persoane pentru a o ridica în siguranţă.

 5. Conectaţi cablul de alimentare la imprimantă şi apoi la priza electrică.

  ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a evita riscul de incendiu sau electrocutare, conectaţi cablul de alimentare la o priză electrică cu tensiune nominală corespunzătoare sau împământată, care se află în apropierea produsului şi este uşor accesibilă.

 6. Porniţi imprimanta.

Adăugaţi tava în driverul de imprimare pentru a o face disponibilă pentru lucrările de imprimare. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Adăugarea opţiunilor disponibile în driverul de imprimare.

Consideraţi acest articol util?
Top