Skip to Content Information Center
Lexmark MX431

Lexmark MX431

Ataşarea cablurilor

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita riscul de electrocutare, nu configuraţi acest produs şi nu realizaţi nicio o conexiune electrică sau cablare, de exemplu la cablul de alimentare, funcţia de fax sau telefon, în timpul unei furtuni cu descărcări electrice.

ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a evita riscul de incendiu sau electrocutare, conectaţi cablul de alimentare la o priză electrică cu tensiune nominală corespunzătoare sau împământată, care se află în apropierea produsului şi este uşor accesibilă.

ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a evita riscul de incendiu sau electrocutare, utilizaţi doar cablul de alimentare oferit împreună cu acest produs sau un cablu de schimb autorizat de producător.

ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a reduce riscul de incendiu, când conectaţi acest produs la reţeaua telefonică publică cu comutare de circuite, utilizaţi numai un cablu de telecomunicaţii (RJ-11) 26 AWG sau superior. Pentru utilizatorii din Australia, cablul de alimentare trebuie să fie aprobat de Autoritatea de Comunicaţii şi Media din Australia.

Avertisment - Pericol de deteriorare:  Pentru a evita pierderea de date sau o defecţiune la imprimantă, nu atingeţi cablul USB, orice adaptor de reţea fără fir sau imprimanta în zonele indicate în timpul imprimării.

Port imprimantăFuncţie

1

Port EXT

Notă:  Disponibil numai la anumite modele de imprimante.

Conectaţi mai multe dispozitive (telefon sau un robot telefonic) la imprimantă şi la linia telefonică. Utilizaţi acest port dacă nu aveţi o linie de fax dedicată imprimantei şi dacă această metodă de conectare este acceptată în ţara sau regiunea dvs.

2

Port LINE

Notă:  Disponibil numai la anumite modele de imprimante.

Conectaţi imprimanta la o linie telefonică activă utilizând o priză telefonică de perete standard (RJ‑11), un filtru DSL sau un adaptor VoIP sau orice alt adaptor care vă permite să accesaţi linia telefonică pentru a trimite şi a primi faxuri.

3

Portul USB al imprimantei

Conectaţi imprimanta la un computer.

4

port Ethernet

Conectaţi imprimanta la o reţea.

5

Priză pentru cablul de alimentare

Conectaţi imprimanta la o priză electrică împământată corespunzător.

Consideraţi acest articol util?
Top