Skip to Content Information Center
Lexmark MX431

Lexmark MX431

Configurarea faxului în ţări cu prize telefonice de perete şi conectori diferiţi

Notă:  Aceste instrucţiuni se aplică doar imprimantelor care acceptă faxul analogic. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Fax acceptat.

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita riscul de electrocutare, nu configuraţi acest produs şi nu realizaţi nicio o conexiune electrică sau cablare, de exemplu la cablul de alimentare, funcţia de fax sau telefon, în timpul unei furtuni cu descărcări electrice.

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita pericolul de electrocutare, nu utilizaţi caracteristica fax în timpul unei furtuni cu fulgere.

ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a reduce riscul de incendiu, când conectaţi acest produs la reţeaua telefonică publică cu comutare de circuite, utilizaţi numai un cablu de telecomunicaţii (RJ-11) 26 AWG sau superior. Pentru utilizatorii din Australia, cablul de alimentare trebuie să fie aprobat de Autoritatea de Comunicaţii şi Media din Australia.

Priza de perete standard în majoritatea ţărilor sau regiunilor este RJ‑11. Dacă priza de perete sau echipamentul de la locaţia dvs. nu este compatibil cu acest tip de legătură, atunci trebuie să utilizaţi un adaptor de telefon. Este posibil ca un adaptor pentru ţara sau regiunea dvs. să nu fie furnizat împreună cu imprimanta şi trebuie să-l achiziţionaţi separat.

Este posibil să fie o mufă de adaptor instalată în portul de telefon al imprimantei. Nu îndepărtaţi mufa de adaptor din portul de telefon al imprimantei dacă vă conectaţi la un sistem telefonic în serie sau în cascadă.

Nume componentăCod de produs

Mufă de adaptor Lexmark

40X8519

Conectarea imprimantei la o priză de perete non-RJ-11

  1. Conectaţi un capăt al cablului telefonic în portul line (linie) al imprimantei.

  2. Conectaţi celălalt capăt al cablului la adaptorul RJ-11, apoi conectaţi adaptorul la priza telefonică de perete.

  3. Dacă doriţi să conectaţi alt dispozitiv ce dispune de conector non-RJ-11 la aceeaşi priză de perete, conectaţi-l direct la adaptorul de telefon.

Consideraţi acest articol util?
Top