Skip to Content Information Center
Lexmark XC8163

Lexmark XC8163

Postavljanje klamera za više položaja, sklop za završnu obradu za bušenje rupa

    OPREZ—OPASNOST OD PREVRTANJA:  Instaliranje neke dodatne opreme na pisač ili višefunkcijski uređaj može zahtijevati upotrebu postolja s kotačima, namještaja ili neke druge značajke koja će spriječiti nestabilnost koja može dovesti do ozljeda. Dodatne informacije o podržanim konfiguracijama potražite na adresi www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Na upravljačkoj ploči pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje i zadržite ga 5 sekundi kako biste isključili pisač.

  2. Iskopčajte kabel napajanja iz električne mrežne utičnice, a zatim iz pisača.

  3. Blokirajte kotače na postolju kako biste spriječili pomicanje pisača.

  4. Otvorite poklopce s desne strane podnožja s kotačima.

  5. Otvorite vratašca C.

  6. Izvadite žičani držač papira.

  7. Odvojite poklopce.

  8. Raspakirajte sklop za prijenos papira i zatim uklonite komadiće trake.

  9. Podignite i zatim poravnajte sklop za prijenos papira s pisačem.

  10. Gurajte sklop za prijenos papira dok ne čujete da je sjeo na mjesto.

  11. Zatvorite vratašca C.

    OPREZ—OPASNOST OD PRIGNJEČENJA:  Kako biste izbjegli rizik od prignječenja, pri zatvaranju vratašaca C držite ruke podalje od označenog područja.

  12. Raspakirajte klamer za više položaja i sklop za završnu obradu za bušenje rupa te zatim uklonite komadiće trake.

  13. Na ravnoj, čvrstoj i stabilnoj površini poravnajte sklop za završnu obradu s pisačem.

    Napomena:  Izbjegavajte postavljanje sklopa za završnu obradu na tepihu.

  14. Sklop za završnu obradu gurnite u pisač, a zatim nogom pritisnite donji dio sklopa za završnu obradu sve dok ne čujete da je sjeo na mjesto.

  15. Snažno povucite sklop za završnu obradu kako biste provjerili odvaja li se od pisača. Ako se odvaja, ponovite xref_aligning_hr_xref i xref_locking_hr_xref sve dok se čvrsto ne fiksira.

  16. Kada sklop za završnu obradu bude fiksiran, učinite sljedeće:

    1. Otvorite donja prednja vratašca sklopa za završnu obradu.

    2. Okrećite ručice sklopa za završnu obradu ulijevo dok se ne olabave.

    3. Zatvorite vratašca.

  17. Provjerite razmak između pisača i sklopa za završnu obradu. Ako je razmak neravnomjeran, okrenite bočne kotačiće sklopa za završnu obradu u smjeru kazaljke na satu.

  18. Priključite kabele napajanja u sklop za završnu obradu i pisač, a zatim ih povežite s električnom mrežnom utičnicom.

    OPREZ—MOGUĆE OZLJEDE:  Kako biste izbjegli rizik od požara ili strujnog udara, priključite kabel napajanja na valjano uzemljenu mrežnu utičnicu odgovarajućih svojstava koja se nalazi u blizini proizvoda i lako je dostupna.

    OPREZ—MOGUĆE OZLJEDE:  Ovaj proizvod nemojte koristiti s produžnim kabelima, kabelima s više utičnica ili UPS uređajima. Laserski pisač lako može preopteretiti kapacitet napajanja tih vrsta dodatne opreme, što može dovesti do rizika od požara, oštećenja imovine ili slabijeg rada pisača.

  19. Uključite pisač.

    Ako je potrebno, ručno dodajte sklop za završnu obradu u upravljački program za ispisivanje kako bi postala dostupna tijekom ispisivanja.

    OPREZ—OPASNOST OD PRIGNJEČENJA:  Kako biste izbjegli rizik od prignječenja, držite ruke podalje od označenog područja tijekom ispisivanja gdje se koristi klamer za više položaja ili sklop za završnu obradu za bušenje rupa.

Je li vam ovaj članak pomogao?
Top