Skip to Content Information Center
Lexmark MX410

Lexmark MX410

Pas kopiëren instellen

Opmerking:  Het kan zijn dat een nieuwere versie van deze Gebruikershandleiding een directe koppeling naar de Beheerdershandleiding van deze toepassing bevat. Om te controleren of er updates van deze gebruikershandleiding zijn, gaat u naar http://support.lexmark.com.

SelecterenFunctie

Kopieer snel en eenvoudig pasjes ter grootte van bankkaarten, zoals uw id-kaart en verzekeringspasje.

U kunt beide zijden van een pasje op een enkele pagina afdrukken, waardoor papier wordt bespaard en de informatie op de pas op een handigere manier wordt weergegeven.

 1. Open een webbrowser en typ het IP-adres van de printer in de adresbalk.

  Opmerking:  Controleer het IP-adres van de printer op het startscherm van de printer. Het IP-adres bestaat uit vier sets met cijfers gescheiden door punten: 123.123.123.123.

 2. Klik op Instellingen > Toepassingen > Toepassingsbeheer > Pas kopiëren.

 3. Indien nodig kunt u de standaard scanopties wijzigen.

  • Standaardlade—Selecteer de standaardlade voor het printen van gescande afbeeldingen.
  • Standaard aantal kopieën—Specificeer hoeveel kopieën er automatisch geprint dienen te worden wanneer deze toepassing wordt gebruikt.
  • Standaard contrastinstellingen—Specificeer een instelling om het contrast te verhogen of te verlagen wanneer er een kopie van de gescande pas wordt geprint. Selecteer Beste instelling voor inhoud als u wilt dat de printer het contrast automatisch aanpast.
  • Standaard instelling voor schalen—Stel in wat de grootte van de gescande pas moet worden als deze wordt geprint. De standaard instelling is 100% (volledige grootte).
  • Resolutie-instelling—Wijzig de kwaliteit van de gescande pas.
  • Opmerkingen:

   • Wanneer u een pas scant, zorg er dan voor dat de scanresolutie voor kleur niet meer dan 200  dpi is en voor zwart-wit niet meer dan 400  dpi.
   • Wanneer u meerdere passen scant, zorg er dan voor dat de scanresolutie voor kleur niet meer dan 150  dpi is en voor zwart-wit niet meer dan 300  dpi.
  • Paginaranden—Selecteer het selectievakje om de gescande afbeelding te printen met een rand eromheen.
 4. Klik op Toepassen.

Als u de toepassing wilt gebruiken, raakt u Pas kopiëren in het beginscherm aan en volgt u de aanwijzingen.

Was dit artikel nuttig?
Top