Skip to Content Information Center
Lexmark MX410

Lexmark MX410

Restaurarea setărilor prestabilite din fabrică

Dacă doriţi să păstraţi o listă de setări curente de meniu pentru referinţă, imprimaţi o pagină de setări pentru meniuri înainte de a restabili setările implicite din fabrică. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Imprimarea unei pagini cu setările de meniu.

Dacă doriţi o metodă mai cuprinzătoare de restabilire a setărilor implicite din fabrică ale imprimantei, atunci utilizaţi opţiunea Wipe All Settings (Se şterg toate setările). Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Golirea memoriei nevolatile.

Avertisment - Pericol de deteriorare:  Restaurarea setărilor prestabilite din fabrică determină readucerea celor mai multe dintre setările imprimantei la valorile prestabilite din fabrică. Excepţiile includ limba afişajului, dimensiunile şi mesajele particularizate şi setările de meniu pentru reţea/port. Toate elementele descărcate stocate în memoria RAM sunt şterse. Elementele descărcate stocate în memoria flash sau pe hard diskul imprimantei nu sunt afectate.

Din ecranul de început, navigaţi la:

  > Settings (Setări)  > General Settings (Setări generale)  > Factory Defaults (Setări implicite din fabrică)  > Restore Now (Se restabileşte acum)  > 

Consideraţi acest articol util?
Top