Skip to Content Information Center
Lexmark MX410

Lexmark MX410

De universeellader vullen

Gebruik de universeellader wanneer u afdrukt op verschillende papierformaten en -soorten of op speciaal afdrukmateriaal, zoals karton, transparanten, papieren etiketten en enveloppen. U kunt de universeellader ook gebruiken voor enkelzijdige afdruktaken op briefhoofdpapier.

 1. Open de universeellader.

  1. Trek het verlengstuk van de universeellader uit.

  2. Trek voorzichtig aan het verlengstuk tot de universeellader volledig is uitgetrokken en geopend.

 2. Druk het lipje op de linkerbreedtegeleider in en schuif de geleiders naar de juiste positie voor het formaat papier dat u in de lade plaatst

 3. Bereid het papier of speciale afdrukmateriaal voor om het te plaatsen.

  • Buig de vellen enkele malen om ze los te maken en waaier ze vervolgens uit. Vouw of kreuk het papier niet. Maak op een vlakke ondergrond de stapel recht.
  • Houd transparanten bij de randen vast. Buig de stapel transparanten enkele malen om ze los te maken en waaier ze vervolgens uit. Maak op een vlakke ondergrond de stapel recht.
  • Opmerking:  Raak de afdrukbare zijde van transparanten niet aan. Zorg dat er geen krassen op komen.

  • Buig de stapel enveloppen enkele malen om deze los te maken en waaier ze vervolgens uit. Maak op een vlakke ondergrond de stapel recht.
 4. Plaats het papier of speciaal materiaal.

  Opmerkingen:

  • Duw het papier of speciale afdrukmateriaal niet te ver in de universeellader.
  • Zorg dat de stapel met papier of speciaal afdrukmateriaal niet uitkomt boven de aanduiding voor de maximale stapelhoogte op de papiergeleiders. Als u te veel papier plaatst, kan het papier vastlopen.
  • Plaats papier, transparanten en karton met de aanbevolen afdrukbare zijde naar boven en met de bovenrand naar voren in de printer. Raadpleeg de verpakking van de transparanten voor meer informatie over het plaatsen van transparanten.
  • Opmerking:  als u A6‑papier plaatst, moet u ervoor zorgen dat het verlengstuk van de universeellader licht tegen de rand van het papier rust zodat de laatste vellen papier op de juiste plaats worden gehouden.

  • Voer briefhoofdpapier in met de voorbedrukte zijde naar boven gericht, zodat de bovenzijde het eerst wordt ingevoerd. Als u dubbelzijdig (duplex) wilt afdrukken, plaatst u briefhoofdpapier met de voorbedrukte zijde omlaag en de onderrand naar voren in de printer.
  • Plaats enveloppen met de flap aan de linkerkant en de afdrukzijde naar beneden.
  • Waarschuwing: mogelijke beschadiging:  Gebruik geen enveloppen met postzegels, klemmetjes, drukkers, vensters, bedrukte binnenzijde of zelfklevende sluitingen. Het gebruik van deze enveloppen kan de printer ernstig beschadigen.

 5. Geef in het menu Papier op het bedieningspaneel van de printer het papierformaat en de papiersoort op die overeenkomen met het papier of speciale afdrukmateriaal in de universeellader.

Was dit artikel nuttig?
Top