Skip to Content Information Center
Lexmark MX317

Lexmark MX317

Helyezze vissza az elakadt eredetiket, ha újraindítja a feladatot.

Próbálja meg az alábbi pontok valamelyikét a nyomtató kezelőpaneljén:

  • Az üzenet törléséhez és a beolvasási feladat visszavonásához válassza ki a Feladat törlése elemet. Nem érintőképernyős nyomtatótípusok esetében nyomja meg a gombot a megerősítéshez.
  • Válassza ki a Beolvasás az automatikus adagolóból elemet, hogy az utolsó sikeres beolvasás után azonnal folytathassa a beolvasást az automatikus adagolóból. Nem érintőképernyős nyomtatótípusok esetében nyomja meg a gombot a megerősítéshez.
  • Válassza ki a Beolvasás a síkágyas beolvasóból elemet, hogy az utolsó sikeres beolvasás után azonnal folytathassa a beolvasást a lapolvasó üveglapjáról. Nem érintőképernyős nyomtatótípusok esetében nyomja meg a gombot a megerősítéshez.
  • Az utolsó sikeres beolvasás befejezéséhez válassza ki a Feladat befejezése további beolvasás nélkül elemet. Nem érintőképernyős nyomtatótípusok esetében nyomja meg a gombot a megerősítéshez.
  • Válassza ki a Feladat újraindítása elemet, hogy újraindíthassa a beolvasási feladatot az előző beolvasás beállításaival. Nem érintőképernyős nyomtatótípusok esetében nyomja meg a gombot a megerősítéshez.
Hasznos volt ez a cikk?
Top