Skip to Content Information Center
Lexmark MS310

Lexmark MS310

Hordozó betöltése a többcélú adagolóba

Használja a többcélú adagolót, ha többféle méretű és típusú papírra vagy speciális hordozóra - úgy mint kártyák, fóliák, papírcímkék és borítékok - szeretne nyomtatni. Fejléces papírra történő egyoldalas nyomtatás esetén is használhatja.

 1. Nyissa ki a többcélú adagolót.

  1. Húzza ki a többcélú adagoló hosszabbítóját.

  2. Húzza ki a hosszabbítót finoman úgy, hogy a többcélú adagoló teljesen ki legyen bővítve, és nyitva legyen.

 2. Nyomja össze a bal oldali papírszélesség-vezető fület, majd tolja a papírvezetőket a megfelelő pozícióba a betöltendő papírhoz.

 3. Készítse elő a papírt vagy speciális hordozót a betöltéshez.

  • Hajlítsa meg és legyezze meg párszor a papírköteget, hogy a papírlapok ne tapadjanak össze. Ne hajtsa meg, és ne gyűrje össze a papírt. Egyenesítse ki a köteg szélét egy egyenes felületen.
  • Az írásvetítő fóliákat az élüknél fogja meg. Hajlítsa meg és legyezze meg párszor a fóliaköteget, hogy a fóliák ne tapadjanak össze. Egyenesítse ki a köteg szélét egy egyenes felületen.
  • Megj.:  Óvakodjon az írásvetítő-fóliák nyomtatási oldalának megérintésétől. Ügyeljen rá, hogy ne karcolja meg őket.

  • Hajlítsa meg és legyezze meg párszor a borítékköteget, hogy a borítékok ne tapadjanak össze. Egyenesítse ki a köteg szélét egy egyenes felületen.
 4. Adagolja be a papírt vagy speciális hordozót.

  Megjegyzések:

  • Ne erőltesse a papírt a többcélú adagolóba. A tálca túltöltése papírelakadást okozhat.
  • Figyeljen arra, hogy a papír vagy speciális hordozó a papírtöltés maximum jelzése alatt legyen, amely a papírvezetőkön látható.
  • A papírt, írásvetítő-fóliákat és kártyacsomagot a javasolt nyomtatható oldallal felfelé és a felső éllel előre töltse be a nyomtatóba. További információ az írásvetítő fóliák betöltésével kapcsolatban a fólia csomagolásán található.
  • Megj.:  A6‑os méretű papír beadagolása esetén biztosítsa, hogy a többcélú adagoló hosszabbítója lazán illeszkedjen a papír széléhez annak érdekében, hogy az utolsó néhány papírlap a helyén maradjon.

  • A fejléces papírokat úgy kell betölteni, hogy a fejléc felfelé nézzen, és a felső oldalnál húzza be a papírt a nyomtató. A kétoldalas (duplex) nyomtatáshoz a fejléces papírt a nyomtatott felületével lefelé töltse be úgy, hogy a lap alsó részét húzza be először a nyomtató.
  • A borítékokat a hajtókákkal felfelé és az adagoló bal oldalába kell betölteni.
  • Figyelem – sérülésveszély:  Soha ne használjon bélyegekkel, kapcsokkal, tűzőkkel, ablakokkal, bevonatos betéttel vagy öntapadós ragasztóval ellátott borítékokat. Az ilyen borítékok kárt tehetnek a nyomtatóban.

 5. A beágyazott webkiszolgáló vagy a számítógép Papír menüjében állítsa be a papírméretet és papírtípust úgy, hogy az megegyezzen a többcélú adagolóba töltött papírral.

  Megj.:  Az operációs rendszertől függően nyissa meg a Helyi nyomtató beállításai segédprogram vagy a Nyomtatóbeállítások program Papír menüjét.

Hasznos volt ez a cikk?
Top