Skip to Content Information Center
Lexmark MS610dn / MS610dtn

Lexmark MS610dn / MS610dtn

Jonkin muun valmistajan kuin Lexmarkin [tarviketyyppi], katso käyttöopas [33.xy]

Huomautus:  Tarvikkeen tyyppi voi olla väriainekasetti tai kuvayksikkö.

Tulostin on havainnut muun kuin Lexmarkin valmistaman tarvikkeen tai osan tulostimessa.

Lexmark-tulostin on suunniteltu käytettäväksi ja toimii parhaiten aitojen Lexmark-osien ja -tarvikkeiden kanssa. Kolmannen osapuolen tarvikkeiden tai osien käyttö voi vaikuttaa tulostimen ja sen kuvantuottoyksikön suorituskykyyn, toimintavarmuuteen tai käyttöikään. Lisätietoja on kohdassa Aitojen Lexmark-osien ja -tarvikkeiden käyttäminen.

Käyttöikää mittaavat osat on suunniteltu toimimaan Lexmarkin tarvikkeiden ja osien kanssa ja saattavat toimia odottamattomalla tavalla, jos kolmannen osapuolen osia tai tarvikkeita käytetään. Kuvantuottoyksikön osien käyttö suunnitellun käyttöiän kuluttua umpeen voi vahingoittaa Lexmark-tulostinta tai sen osia.

Varoitus – vauriot mahdollisia:  Kolmannen osapuolen tarvikkeiden tai osien käyttö voi vaikuttaa takuun kattavuuteen. Takuu ei välttämättä kata kolmannen osapuolen tarvikkeiden tai osien käytöstä aiheutuneita vahinkoja.

Hyväksy kaikki mainitut riskitekijät ja jatka kolmannen osapuolen tarvikkeiden tai osien käyttöä tulostimessa pitämällä tulostimen - ja #-painikkeita painettuna yhtä aikaa 15 sekunnin ajan.

Jos tulostimessa ei ole kosketusnäyttöä, poista ilmoitus ja jatka tulostamista pitämällä - ja - painikkeita painettuna yhtä aikaa 15 sekunnin ajan.

Jos et hyväksy mainittuja riskitekijöitä, poista kolmannen osapuolen tarvike tai osa tulostimesta ja asenna sen tilalle aito Lexmark-tarvike tai -osa.

Huomautus:  Luettelo tuetuista tarvikkeista on kohdassa Tarvikkeiden tilaaminen ja osoitteessa www.lexmark.com.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Top