Skip to Content Information Center
Lexmark CX417

Lexmark CX417

Kiegészítő tálcák beszerelése

  A nyomtató két opcionális beviteli forrást támogat: egy 550 lapos tálcát (3. tálca), valamint egy 650 lapos dupla tálcát (2. tálca), beépített többfunkciós adagolóval.

  VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A nyomtató tömege több  mint 18  kg, ezért biztonságos megemeléséhez legalább két ember szükséges.

  VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Ha a vezérlőkártyával dolgozik, vagy kiegészítő hardvert vagy memóriát helyez a nyomtatóba a beállítást követően, akkor kapcsolja ki a nyomtatót, és húzza ki a tápkábelt a konnektorból. Ha bármilyen más eszköz is csatlakozik a nyomtatóhoz, akkor azt is kapcsolja ki, és húzza ki a nyomtatóval összekötő kábelt.

 1. Csomagolja ki a kiegészítő tálcát és a porvédőt, majd távolítsa el róla az összes csomagolóanyagot.

 2. Helyezze a tálcát a nyomtató közelébe.

 3. Igazítsa a 650 lapos dupla tálcát az 550 lapos tálcához, majd süllyessze a helyére.

  Megjegyzések:

  • Ha mindkét kiegészítő tálcát telepíti, az 550 lapos tálcának (3. tálca) mindig a 650 lapos tálca (2. tálca) alatt kell lennie.
  • A normál 250 lapos tálca lehet az 1. tálca, a megjelöléshez a kiegészítő tálcához mellékelt, tálcaszámot jelölő címkét használhatja.
 4. Igazítsa egymáshoz a nyomtatót és a 650 lapos dupla tálcát, majd engedje le a nyomtatót a helyére.

 5. Tegye helyére a porvédőket.

Megj.:  Miután telepítette a nyomtatószoftvert és a hardverkiegészítőket, előfordulhat, hogy a kiegészítőket a nyomtató-illesztőprogramban kézzel kell felvennie, hogy azokat a nyomtatáshoz használni tudja. További információkért, lásd: Választható lehetőségek hozzáadása a nyomtató-illesztőprogramban.

Hasznos volt ez a cikk?
Top