Skip to Content Information Center
Lexmark CX417

Lexmark CX417

Az Űrlapok és Kedvencek beállítása

Megj.:  A Használati útmutató újabb változata tartalmazhatja az alkalmazás rendszergazdai kézikönyvének közvetlen hivatkozását. A Használati útmutató frissítései itt találhatók: http://support.lexmark.com.

HasználatCél

Az alkalmazás úgy segíti a munkafolyamatok leegyszerűsítését, hogy a gyakran használatos online űrlapok közvetlenül a kezdőképernyőről gyorsan kereshetők meg és nyomtathatók ki.

Megj.:  A nyomtatónak engedélyre van szüksége ahhoz, hogy a könyvjelzőt tároló hálózati mappához, FTP helyhez vagy weblaphoz hozzáférjen. A könyvjelzőt tároló számítógépen a megosztási, biztonsági és a tűzfalbeállításokban legalább olvasási szintű hozzáférést kell adni a nyomtatónak. További segítséget az operációs rendszer dokumentációjában találhat.

 1. Nyisson meg egy webböngészőt, és írja be a nyomtató IP-címét a címmezőbe.

  Megj.:  Tekintse meg a nyomtató IP-címét a nyomtató főképernyőjén. Az IP-cím számok négyelemű, pontokkal elválasztott halmaza, például 123.123.123.123.

 2. Kattintson a Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése > Űrlapok és kedvencek lehetőségre.

 3. Kattintson a Hozzáadás gombra, majd adja meg az egyéni beállításokat.

  Megjegyzések:

  • Az adott beállításra vonatkozóan tájékoztatásért vigye az egérmutatót az egyes mezők fölé.
  • Ha meg szeretne bizonyosodni a könyvjelző helybeállításainak helyességéről, írja be a gazdagép helyes IP-címét, ahol a könyvjelző található. A gazdagép IP-címének hozzáférésével kapcsolatosan további tájékoztatásért lásd: A számítógép IP-címének keresése.
  • Győződjön meg róla, hogy a nyomtató jogosult-e a könyvjelzőt tartalmazó mappa hozzáférésére.
 4. Kattintson az Alkalmaz gombra.

Az alkalmazás használatához érintse meg a nyomtató kezdőképernyőjén az Űrlapok és Kedvencek elemet, majd az űrlap-kategóriákon átnavigálhat, illetve az űrlap száma, neve vagy leírása alapján keresést végezhet.

Hasznos volt ez a cikk?
Top