Skip to Content Information Center
Lexmark CX417

Lexmark CX417

Kártya másolása funkció beállítása

Megj.:  A Használati útmutató újabb változata tartalmazhatja az alkalmazás rendszergazdai kézikönyvének közvetlen hivatkozását. A Használati útmutató frissítései itt találhatók: http://support.lexmark.com.

HasználatCél

Biztosítási, személyazonosító és egyéb, pénztárca méretű kártyák gyors és egyszerű másolása.

A kártya mindkét oldalát egyetlen oldalra olvashatja be és nyomtathatja ki - ezzel papírt takarít meg, illetve a kártyán szereplő adatokat kényelmesen megjelenítheti.

 1. Nyisson meg egy webböngészőt, és írja be a nyomtató IP-címét a címmezőbe.

  Megj.:  Tekintse meg a nyomtató IP-címét a nyomtató főképernyőjén. Az IP-cím számok négyelemű, pontokkal elválasztott halmaza, például 123.123.123.123.

 2. Kattintson a Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése > Kártya másolása lehetőségre.

 3. Szükség esetén módosítsa az alapértelmezett beolvasási beállításokat.

  • Alapértelmezett tálca: Válassza ki a beolvasott képek nyomtatásához használni kívánt alapértelmezett tálcát.
  • Példányok alapértelmezett száma: Adja meg, hogy az alkalmazás használata során a készülék automatikusan hány példányt nyomtasson.
  • Alapértelmezett kontraszt beállítás: Adja meg azt az értéket, amellyel a beolvasott kártya nyomtatásakor a kontrasztot növelni vagy csökkenteni szeretné. Válassza A tartalomhoz legjobb lehetőséget, ha azt szeretné, hogy a nyomtató automatikusan a megfelelő kontrasztértéket válassza ki.
  • Alapértelmezett méretezési beállítás: Adja meg, hogy milyen méretű legyen a beolvasott kártya nyomtatásban. Az alapértelmezett érték 100 % (teljes méret).
  • Színes kimenet – A beolvasott kártya színes nyomtatásához jelölje be a jelölőnégyzetet, fekete-fehérben történő beolvasásához szüntesse meg a bejelölést.
  • Felbontás beállítás: Állítsa be a beolvasott kártya minőségét.
  • Megjegyzések:

   • Kártya beolvasásakor a beolvasási felbontási érték ne legyen nagyobb mint 200  dpi színes, illetve 400  dpi fekete-fehér dokumentum esetén.
   • Több kártya beolvasásakor a beolvasási felbontási érték ne legyen nagyobb mint 150  dpi színes, illetve 300  dpi fekete-fehér dokumentum esetén.
  • Szegélyek nyomtatása: Jelölje be ezt a négyzetet, ha a beolvasott kép köré szegélyt kíván helyezni.
 4. Kattintson az Alkalmaz gombra.

Az alkalmazás használatához érintse meg a nyomtató kezdőképernyőjén a Kártya másolása elemet, majd kövesse az utasításokat.

Hasznos volt ez a cikk?
Top