Skip to Content Information Center
Lexmark CS827

Lexmark CS827

Recikliranje pakiranja Lexmark proizvoda

Lexmark se neprekidno trudi smanjiti količinu pakiranja. Manja količina materijala za pakiranje znači da se Lexmark pisači prevoze na najučinkovitiji način uz veliku pozornost prema okolišu te da manje materijala završi na odlagalištima. Takva učinkovitost rezultira smanjenom emisijom stakleničkih plinova, uštedom energije i očuvanjem prirodnih resursa. Lexmark u nekim državama ili regijama također nudi recikliranje pakiranja. Za dodatne informacije posjetite www.lexmark.com/recycle, a zatim odaberite državu ili regiju. Informacije o dostupnim programima reciklaže pružaju se zajedno s informacijama o reciklaži proizvoda.

Lexmark koristi karton koji se može u potpunosti reciklirati gdjegod postoje pogoni za reciklažu valovite ljepenke. Takvih pogona u vašoj regiji možda nema.

Pjena koju Lexmark koristi može se reciklirati gdjegod postoje pogoni za reciklažu pjene. Takvih pogona u vašoj regiji možda nema.

Kada spremnik vraćate tvrtki Lexmark, možete upotrijebiti kutiju u kojoj vam je dopremljen. Lexmark će reciklirati kutiju.

Je li vam ovaj članak pomogao?
Top