Skip to Content Information Center
Lexmark CS728

Lexmark CS728

Installera tillvalsfack

    VAR FÖRSIKTIG– RISK FÖR ELEKTRISK STÖT:  Tänk på att undvika risken för elektriska stötar. För att komma åt systemkortet eller installera ytterligare maskinvara eller minnesenheter efter att du har installerat skrivaren ska du först stänga av skrivaren och dra ut nätsladden ur eluttaget innan du fortsätter. Om några andra enheter är anslutna till skrivaren bör du stänga av dem också och dra ut eventuella kablar till skrivaren.

  1. Slå av skrivaren.

  2. Koppla bort nätsladden från eluttaget och sedan från skrivaren.

  3. Packa upp tillvalsfacket och ta bort allt emballage.

    VAR FÖRSIKTIG – RISK FÖR SKADA:  Skrivaren väger drygt 18  kg och måste lyftas av minst två personer som har fått instruktioner om hur skrivaren lyfts på ett säkert sätt.

    Obs!  Om tillvalsfack redan är installerade låser du upp dem från skrivaren innan du lyfter den. Försök inte lyfta skrivaren och facken samtidigt.

  4. Rikta in skrivaren mot tillvalsfacket och sänk ner skrivaren tills den klickar fast.

  5. Anslut strömsladden till skrivaren och sedan till eluttaget.

    VAR FÖRSIKTIG – RISK FÖR SKADA:  För att undvika brandrisk eller elektriska stötar ansluter du nätsladden till ett lämpligt jordat eluttag. Eluttaget bör vara lättillgängligt och i nära anslutning till skrivaren.

  6. Slå på skrivaren.

Om det behövs lägger du till facket i skrivardrivrutinen manuellt för att det ska vara tillgängligt för utskriftsjobb. Mer information finns i Lägga till tillgängliga tillval i skrivardrivrutinen.

Installera skrivaren och maskinvarutillvalen i följande ordning:

  • Tillvalsfack för 550 ark
  • Skrivare
Var denna artikel användbar?
Top