Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Ikke‑Lexmark [forbrugsstoftype], se betjeningsvejledningen [33,xy]

Bemærk!  Forbrugsstoftypen kan være tonerpatronen eller billedenheden.

Printeren har registreret ikke‑Lexmark-forbrugsstoffer eller -enheder i printeren.

Lexmark-printeren er udviklet til at fungere bedst med ægte Lexmark-forbrugsstoffer og -dele. Brug af forbrugsstoffer eller enheder fra tredjepart påvirker muligvis printerens og de tilhørende billedkomponenters ydeevne, pålidelighed eller levetid.

Alle indikatorer for levetid er udviklet til at fungere sammen med Lexmark-forbrugsstoffer og -dele og giver muligvis uforudsigelige resultater, hvis der bruges forbrugsstoffer eller enheder fra tredjepart. Brug af billedkomponenter ud over den tilsigtede levetid skader muligvis Lexmark-printeren eller de tilknyttede komponenter.

Advarsel - Potentiel skade:  Brug af forbrugsstoffer eller enheder fra tredjepart kan påvirke garantidækningen. Skader, som skyldes, at der er brugt forbrugsstoffer eller enheder fra tredjepart, er muligvis ikke dækket af garantien.

Tryk på og # på printerens kontrolpanel på samme tid i 15 sekunder for at acceptere alle disse risici og fortsætte med at bruge ikke-originale forbrugsstoffer eller dele i printeren, hvorefter meddelelsen slettes, og udskrivningen kan fortsætte.

Hvis du ikke ønsker at acceptere disse risici, skal du fjerne forbrugsstoffet eller enheden fra tredjepart og installere ægte Lexmark-forbrugsstoffer eller -enheder i printeren.

Bemærk!  Du kan finde en liste over understøttede forbrugsstoffer i afsnittet "Bestilling af forbrugsstoffer" i brugervejledningen eller på www.lexmark.com.

Var denne artikel nyttig?
Top