Skip to Content Information Center
Lexmark MX711

Lexmark MX711

Optionele laden installeren

De printer ondersteunt de volgende optionele laden:

  • Lade voor 250 of 550 vel
  • 2100 vel, lade voor
  • LET OP: RISICO OP LETSEL:  De printer weegt meer dan 18  kg (40  lb) en moet door twee of meer getrainde personeelsleden worden opgetild.

    LET OP: GEVAAR VOOR ELEKTRISCHE SCHOKKEN:  Als u toegang tot de controllerkaart wilt of optionele hardware of geheugenapparaten installeert nadat u de printer hebt ingesteld, moet u de printer uitschakelen en de stekker uit het stopcontact trekken voor u doorgaat. Als u andere apparaten hebt aangesloten op de printer, schakel deze dan ook uit en koppel de kabels los van de printer.

    LET OP: KANTELGEVAAR:  Voor configuraties die op de grond staan, zijn extra onderdelen nodig ter bevordering van de stabiliteit. Als u meerdere invoeropties gebruikt, dient u een printerstandaard of een printerbasis te gebruiken. Ook hebt u mogelijk extra onderdelen nodig voor een multifunctionele printer (MFP) waarmee u kunt scannen, kopiëren en faxen. Zie www.lexmark.com/multifunctionprinters voor meer informatie.

  1. Schakel de printer uit en trek de stekker van het netsnoer van de printer uit het stopcontact.

  2. Pak de optionele lade uit en verwijder al het verpakkingsmateriaal.

  3. Trek de lade naar buiten en verwijder het verpakkingsmateriaal.

  4. Plaats de lade terug.

  5. Plaats de lade in de buurt van de printer.

  6. Vergrendel de wieltjes van het onderstel zodat de printer stevig op de grond staat, lijn de printer uit met de lade en laat de printer op zijn plaats zakken.

    Opmerking:  Optionele laden grijpen in elkaar als ze worden gestapeld.

  7. Sluit het netsnoer aan op de printer, steek de stekker in een geaard stopcontact en schakel de printer in.

    Opmerking:  Nadat de printersoftware en eventuele opties zijn geïnstalleerd, voegt u de opties handmatig toe in het printerstuurprogramma om deze beschikbaar te maken voor afdruktaken. Zie Beschikbare opties van het printerstuurprogramma toevoegen voor meer informatie.

Schuif de hendel aan de rechterzijde van de printer naar de voorkant van de printer tot deze vastklikt om optionele laden te verwijderen. Verwijder gestapelde laden één voor één en van boven naar beneden.

Was dit artikel nuttig?
Top