Skip to Content Information Center
Lexmark MX711

Lexmark MX711

Installera tillvalsfack

Skrivaren har stöd för följande tillvalsfack:

  • Fack för 250 eller 550 ark
  • 2100-arksfack
  • VAR FÖRSIKTIG – RISK FÖR SKADA:  Skrivaren väger mer än 18  kg (40  lb) och det behövs minst två personer för att lyfta den säkert.

    VAR FÖRSIKTIG– RISK FÖR ELEKTRISK STÖT:  Om du vill komma åt systemkortet eller installera ytterligare maskinvara eller minnesenheter efter att du har installerat skrivaren ska du först stänga av skrivaren och dra ut nätsladden från eluttaget innan du fortsätter. Om några andra enheter är anslutna till skrivaren bör du stänga av dem också och dra ut eventuella kablar till skrivaren.

    VAR FÖRSIKTIG – VÄLTRISK:  Om skrivaren är placerad på golvet krävs ytterligare möbler för att den ska stå stabilt. Du måste använda ett skrivarställ eller en skrivarbas om du använder flera inmatningsalternativ. Du kan behöva ytterligare tillbehör om du har köpt en multifunktionsskrivare som kan skanna, kopiera och faxa. Mer information finns på www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Stäng av skrivaren och dra ut nätsladden ur eluttaget.

  2. Packa upp tillvalsfacket och ta bort allt emballage.

  3. Dra ut facket och ta bort emballaget.

  4. Sätt tillbaka facket.

  5. Placera facket nära skrivaren.

  6. Lås hjulbasens hjul för att säkra skrivare, justera sedan skrivaren i linje med facket och sänk sedan ned skrivaren på plats.

    Obs!  Tillvalsfacken hakar i varandra när de staplas.

  7. Anslut nätsladden till skrivaren och ett jordat eluttag och sätt sedan igång skrivaren.

    Obs!  När skrivarprogramvaran och eventuella tillvalsfack har installerats lägger du till vissa alternativ manuellt i skrivardrivrutinen för att de ska bli tillgängliga för utskriftsjobb. Mer information finns i Lägga till tillgängliga tillval i skrivardrivrutinen.

Avinstallera tillvalsfacken genom att skjuta spärren på höger sida av skrivaren mot skrivarens framsida tills den klickar på plats. Ta bort staplade fack ett åt gången uppifrån och ned.

Var denna artikel användbar?
Top