Skip to Content Information Center
Lexmark MX711

Lisälokeroiden asentaminen

Tulostin tukee seuraavia lisäalustoja:

  • 250 tai 550 arkin lokero
  • 2100 arkin lokero
  • HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Tulostin painaa yli 18   kg  , ja sen turvallinen siirtäminen edellyttää kahta tai useampaa asiantuntevaa henkilöä.

    HUOMIO – SÄHKÖISKUN VAARA:  Jos käsittelet ohjainlevyä tai asennat lisävarusteita tai muistilaitteita tulostimen käyttöönoton jälkeen, katkaise tulostimesta virta ja irrota virtajohto pistorasiasta ennen toimenpiteiden tekemistä. Jos tulostimeen on liitetty muita laitteita, katkaise niistäkin virta ja irrota niistä kaikki tulostimeen liitetyt kaapelit.

    HUOMIO – KAATUMISVAARA:  Lattialle asennettu tulostin edellyttää lisätukea. Tulostinjalustaa tai -tukea on käytettävä, jos käytät useita syöttöasetuksia. Jos tulostin on monitoimilaite, jolla voi skannata, kopioida ja faksata, saatat tarvita ylimääräisen tulostinjalustan. Lisätietoja on osoitteessa www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Katkaise tulostimesta virta ja irrota virtajohto pistorasiasta.

  2. Poista lisälokero pakkauksesta ja poista sitten pakkausmateriaali.

  3. Vedä lokero ulos ja poista pakkausmateriaali.

  4. Aseta lokero tulostimeen.

  5. Aseta lokero tulostimen lähelle.

  6. Kiinnitä tulostin lukitsemalla tulostintuen pyörät, kohdista tulostin lokeron kanssa ja laske tulostin paikalleen.

    Huomautus:  Lisälokerot lukittuvat toisiinsa pinottaessa.

  7. Liitä virtajohto tulostimeen ja sen jälkeen maadoitettuun pistorasiaan. Käynnistä tulostin.

    Huomautus:  Tulostinohjelmiston ja lisävarusteiden asentamisen jälkeen lisävarusteet voi lisätä manuaalisesti, jotta ne ovat tulostinohjaimen käytettävissä tulostustöissä. Lisätietoja on kohdassa Tulostinohjaimen käytettävissä olevien lisävarusteiden lisääminen.

Poista valinnaiset lokerot siirtämällä tulostimen oikeassa reunassa olevaa salpaa tulostimen etuosaa kohti, kunnes se napsahtaa paikalleen. Poista lokerot pinosta yksi kerrallaan aloittaen ylimmäisestä.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Top