Skip to Content Information Center
Lexmark CX923

Lexmark-pakkauksen kierrättäminen

Lexmark pyrkii jatkuvasti vähentämään käyttämänsä pakkausmateriaalin määrää. Pienempi määrä pakkausmateriaalia auttaa varmistamaan, että Lexmark-tulostimet kuljetetaan kaikkein tehokkaimmalla ja ympäristöystävällisimmällä tavalla, ja että hävitettävää pakkausmateriaalia jää vähemmän. Nämä tehostamiset johtavat pienempiin kasvihuonekaasupäästöihin sekä energian ja luonnonvarojen säästöön. Joissakin maissa tai joillakin alueilla Lexmark tarjoaa myös pakkausmateriaalin kierrätyksen. Lisätietoja saat osoitteesta www.lexmark.com/recycle valitsemalla oman maasi tai alueesi. Saatavilla olevia pakkausmateriaalin kierrätysohjelmia koskevaa tietoa on tuotteen kierrätystä koskevien tietojen yhteydessä.

Lexmark-pahvit ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä, jos aaltopahvin kierrätys on järjestetty. Omalla alueellasi sitä ei ehkä ole järjestetty.

Lexmark-pakkausmateriaaleissa käytetty vaahtomuovi on kierrätettävää, jos vaahtomuovin kierrätys on järjestetty. Omalla alueellasi sitä ei ehkä ole järjestetty.

Palauttaessasi värikasettia Lexmarkille, voit käyttää sen oman pakkauslaatikon uudelleen. Lexmark huolehtii laatikon kierrättämisestä.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Top