Skip to Content Information Center
Lexmark MX822

Lexmark MX822

Kábelek csatlakoztatása

VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Az áramütés elkerülése érdekében zivataros időben ne helyezze üzembe a készüléket, illetve ne csatlakoztasson hozzá kábeleket, vagy elektromos berendezéseket, például a tápkábelt, a faxfunkciót vagy a telefont.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében a tápkábelt közvetlenül egy, a készülékhez közeli, könnyen hozzáférhető, megfelelő besorolású és megfelelően földelt konnektorba csatlakoztassa.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében csak a termékhez kapott vagy a gyártó által hitelesített tápkábelt használja.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  Ha a terméket a nyilvános telefonhálózathoz csatlakoztatja, a tűzveszély csökkentése érdekében csak 26 AWG, vagy nagyobb keresztmetszetű telekommunikációs (RJ-11) kábelt használjon. Ausztráliai felhasználás esetén a kábelnek az ausztrál kommunikációs és médiahatóság által jóváhagyottnak kell lennie.

Figyelem – sérülésveszély:  Az adatvesztés és a nyomtató hibás működésének elkerülése érdekében nyomtatás közben ne érjen az USB-kábelhez, a vezeték nélküli hálózati adapterhez, valamint a nyomtató ábrán jelzett részeihez.

NyomtatóportFunkció

1

Tápkábel-csatlakozó

Csatlakoztassa a nyomtatót egy megfelelően földelt konnektorhoz.

2

USB-nyomtatóport

A nyomtató számítógéphez csatlakoztatása.

3

Ethernet-port

A nyomtató hálózathoz csatlakoztatása.

4

USB port

Billentyűzetet vagy bármely más, kompatibilis kiegészítő csatlakoztatása.

5

EXT port

Megj.:  Csak bizonyos nyomtatómodelleknél elérhető.

További eszközök (telefon vagy üzenetrögzítő) csatlakoztatása a nyomtatóhoz és a telefonvonalhoz. Akkor használja ezt a portot, ha a nyomtatóhoz nem tartozik dedikált faxvonal, és az országa, illetve régiója támogatja ezt a kapcsolati módot.

6

LINE port

Megj.:  Csak bizonyos nyomtatómodelleknél elérhető.

A nyomtató csatlakoztatása aktív telefonvonalhoz, normál fali csatlakozóval (RJ-11), DSL-szűrővel, VoIP-adapterrel vagy egyéb olyan adapterrel, amely lehetővé teszi a telefonvonalhoz való hozzáférést faxküldés és -fogadás céljából.

Hasznos volt ez a cikk?
Top