Skip to Content Information Center
Lexmark C2425

Lexmark C2425

Külön megvásárolható tálcák beszerelése

Megj.:  A nyomtatómodelltől függően felszerelheti nyomtatóját egy 650 lapos dupla tálcával, vagy egy 650 lapos dupla tálcával és egy 550 lapos tálcával is.

  VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Ha a vezérlőkártyával dolgozik, illetve külön megvásárolható hardvert vagy memóriaeszközöket helyez a nyomtatóba a beállítást követően, akkor az áramütés kockázatának elkerülése érdekében kapcsolja ki a nyomtatót, és húzza ki a tápkábelt a konnektorból. Ha bármilyen más eszköz is csatlakozik a nyomtatóhoz, akkor azt is kapcsolja ki, és húzza ki a nyomtatóval összekötő kábelt.

 1. Kapcsolja ki a nyomtatót.

 2. Húzza ki a tápkábelt a konnektorból, majd a nyomtatóból.

 3. Csomagolja ki a külön megvásárolható tálcát, majd távolítsa el róla az összes csomagolóanyagot.

 4. Igazítsa egymáshoz a nyomtatót és a külön megvásárolható tálcát, majd eressze le a nyomtatót a helyére.

  VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  Ha a nyomtató tömege több mint 20  kg (44  font), a biztonságos megemeléséhez legalább két ember szükséges.

  Megj.:  Ha mindkét külön megvásárolható tálcát telepíti, helyezze az 550 lapos tálcát a 650 lapos dupla tálca alá.

 5. Csatlakoztassa a tápkábelt a nyomtatóhoz, majd ezután a konnektorhoz.

  VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében a tápkábelt közvetlenül egy, a készülékhez közeli, könnyen hozzáférhető, megfelelő besorolású és megfelelően földelt konnektorba csatlakoztassa.

 6. Kapcsolja be a nyomtatót.

Adja hozzá a tálcát a nyomtató-illesztőprogramban, hogy az elérhető legyen a nyomtatási feladatokhoz. További információkért lásd: Választható lehetőségek hozzáadása a nyomtató-illesztőprogramban.

Hasznos volt ez a cikk?
Top