Skip to Content Information Center
Lexmark MX811

Lexmark MX811

A kábelek csatlakoztatása

VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Az áramütés elkerülése érdekében zivataros időben ne helyezze üzembe a készüléket, illetve ne végezzen elektromos vagy kábelezési csatlakoztatásokat, például a tápkábel, a fax vagy a telefon csatlakoztatását.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében a tápkábelt közvetlenül egy, a készülékhez közeli és könnyen hozzáférhető, megfelelő besorolású és megfelelően földelt csatlakozóaljzatba csatlakoztassa.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében csak a termékhez kapott vagy a gyártó által hitelesített tápkábelt használja.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  Ha a terméket a nyilvános telefonhálózathoz csatlakoztatja, a tűzveszély csökkentése érdekében csak 26 AWG vagy nagyobb keresztmetszetű telekommunikációs (RJ-11) kábelt használjon. Ausztráliai felhasználás esetén a kábelnek az ausztrál kommunikációs és médiahatóság által jóváhagyottnak kell lennie.

Figyelem – sérülésveszély:  Az adatvesztés és a nyomtató hibás működésének elkerülése érdekében nyomtatás közben ne érjen az USB-kábelhez, a vezeték nélküli hálózati adapterhez vagy a nyomtató ábrán jelzett részéhez.

ElemFunkció

1

EXT-port

További eszközök (telefon vagy üzenetrögzítő) csatlakoztatása a nyomtatóhoz és a telefonvonalhoz. Akkor használja ezt a portot, ha a nyomtatóhoz nem tartozik dedikált faxvonal, és az országa, illetve régiója támogatja ezt a kapcsolati módot.

Megj.:  A port eléréséhez távolítsa el a dugót.

2

LINE-port

A nyomtató csatlakoztatása aktív telefonvonalhoz normál fali csatlakozóval (RJ-11), DSL-szűrővel, VoIP-adapterrel vagy egyéb olyan adapterrel, amely lehetővé teszi a telefonvonalhoz való hozzáférést faxküldés és -fogadás céljából.

3

Tápcsatlakozó

Csatlakoztassa a nyomtatót egy megfelelően földelt csatlakozóaljzathoz.

4

USB-nyomtatóport

Csatlakoztassa a nyomtatót a számítógéphez.

5

Ethernet-port

A nyomtató csatlakoztatása Ethernet-hálózathoz.

6

Belső megoldások port (ISP) vagy nyomtató-merevlemez csatlakozója

Megj.:  Ha a nyomtató támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot, ide csatlakoztathatja az antennát.

Csatlakoztassa az ISP-t vagy a nyomtató merevlemezét.

7

USB-port

Bármilyen kompatibilis eszközt csatlakoztathat.

A kábelek kezelése

Csatlakoztassa az Ethernet-kábelt és a tápkábelt, majd precízen helyezze a kábeleket a nyomtató hátulján levő csatornákba.

Hasznos volt ez a cikk?
Top